Torsdag.

Återigen blev det några dagars klapp mellan inläggen. Både jag och pojkarna har varit sjuka och då all energi har gått till grabbarna, vfun och träning så har det knappt funnits någon energi kvar på kvällarna när grabbarna har somnat. Nu är jag i alla fall inne på andra vfu-veckan och det känns jättebra. Som alltid är vfu-kursen väldigt stressig och ostrukturerad men jag försöker göra så gott jag kan. Inte slita mig i håret alldeles för mycket. Snart är det dock helg och den är också fullspäckad. Imorgon ska grabbarna på disco, på lördag ska de på pannkakskalas och på söndag har grabbarna sin första hockeyträning(!!). De är så exalterade och vill att jag ska visa filmklipp och bilder på både morfar (pappa) och M när de spelade hockey. Frågan är om man vågar dra på dem en Rögle-tröja inför träning? Haha, skämt å sido.
 
Nu ska jag grotta ner mig i en engelsk bok om något väldigt viktigt(?) och sedan har jag ett x antal skrivuppgifter som ska in tills imorgon. Fortsätt simma, fortsätt simma...
 

Den första av den sista.

Första dagen på sista praktiken är avklarad och det enda jag känner är: SATAN vad roligt det är! Barnen sken upp när jag kom i morse och hela dagen har gått så himla bra. Är det en sak man kan säga om förskolan så är det att dagarna går så otroligt fort! Imorgon ska jag även starta första delen i mitt temaarbete som ska sträcka sig över dessa veckor. Ska bli spännande att se om barnen kommer att tycka att det är lika roligt som jag har tänkt mig eller om det blir bu-rop och jag får ändra mitt tankesätt totalt. Det känns i alla fall helt fantastiskt att vara tillbaka och jag trivs så himla bra på min avdelning, både med barn och vuxna. Känner mig som en i gänget. Hoppas hoppas att jag kommer att hamna med lika bra människor när jag är färdig med skolan och kommer ut i verksamheten på riktigt.
 
Nu ska jag fixa och dona lite med en av våra uppgifter som vi har under vfun och sedan ska jag strosa bort till grabbarnas förskola och hämta hem dem. Från barn till barn, så att säga.

Boho.

Ja det här bröllopsplanerandet, vad ska man säga? Jag har ungefär 84379824729 tankar i huvudet hela tiden, det ligger listor utplacerade över hela huset, jag letar efter den perfekta klänningen så fort jag får en stund över, och jag försöker träna på det faktum att jag om ett år kommer ha ett efternamn som jag inte är van att använda mig av. Det är så kul att planera dagen D, samtidigt som jag är livrädd att jag ska glömma något viktigt (läs: livsviktigt). Hursom. Vi ska i alla fall ha det hela lite "bohemigt". Ni som tänker hippie tänker fel (hosthost; mamma..). Det ska vara lite rustikt, harmoniskt, avslappnat och glatt. Nedan ser ni lite inspiration och plock som jag väldigt ofta vilar ögonen på.