"och nu är min fråga, vill du köööööpa?"

För några månader sedan så köpte jag denna klänning. Har inte hunnit använda den och har insett nu när jag ska ha barn att jag antagligen inte kommer att använda den heller. Så tänkte slänga in en fråga här om någon är intresserad? Har som sagt bara provat den. Det är en one size men passar en small/medium. 150:- Som hittat.

Maila mig på; maja_carlsson10@hotmail.com SÅLD!

sikta mot stjärnorna.


Tack vare Sofia så har jag hittat världens underbaraste tråd på familjeliv.se. Något jag kan relatera till och skratta åt på en och samma gång. Så nu har jag en liten paus i mitt bakande och sitter och skrattar. Jag älskar halvbittra, höggravida kvinnor som säger precis vad de tycker utan att filtrera!

Ikväll ska bb-väskan packas och jag ska fantisera om hur det kommer att kännas att inte ha denna 12tons mage hängande på mig varje dag. Kommer inte direkt likna damen här längst ner, men man måste ju sikta högt för att komma någonstans, right?

mysfrukost.

Idag ska jag vara ensam hela dagen. M ska till Trysil för att fixa något(?) och jag ska försöka underhålla mig själv med lite bakning. Igår blev det en mjukstart och idag ska jag gå all in alabama. Morgonen startar vi upp med en riktig mysfrukost. Bara för att liksom.