Tummen upp eller ner.

Dagarna går i ett. Examensarbetet går sakta men säkert framåt, och i samma takt går även förvirringen. Är i ett stadie där jag vette sjutton vad jag håller på med. En sak är i alla fall bra och det är att framtiden verkar se väldigt ljus ut just nu. Det var länge sedan jag kände mig stolt över mig själv, men just nu är jag galet stolt över vad jag kan åstakomma på egen hand, bara genom att vara jag. 
 
Förutom skolan så läggs tiden på grabbarna bus, träning och just i detta nu  planering inför kommande helgen i Stockholm. Jag, Kicki och Matilda ska dricka bubbel och prova bröllopsklänningar. Gha, läskigt! Eller jag ska prova klänningar och de ska få agera stöd, visa tummen upp eller ner samtidigt som de sippar på något gott. Vi får se om det blir en traditionell bakelse a la 80-tal (haha) eller om jag hittar en klänning som skriker mitt namn. Hur som, spännande, läskigt och galet roligt.
 
 
 

 

.......

"America will never be destroyed from the outside. If we falter and lose our freedoms, it will be because we destroyed ourselves".
 
- Abraham Lincoln

Lyckorus!

Ibland händer det saker som får hela ens inre att göra volter samtidigt som man svävar på moln. Idag hände just en sådan sak. Tänk vad jag kan. Tänk vad jag kan åstakomma helt på egen hand. Just nu är lyckan oändlig. Fan vad bra jag är!