Trans och nörderier.

När kvällarna är tysta och ensamma då M hänger i fjällen så passar jag på att nörda en massa bröllopsinspo. Att jag nördar är nog en underdrift, jag blir som hypnotiserad, i trans.

Sommar och sol.

Japp så var man tillbaka. Har ignorerat allt vad bloggande heter de senaste månaderna då en massa andra saker har legat högre upp på prioriteringslistan.

Vi lever och mår bra. Jag och grabbarna har sommarlov och far runt mest hela tiden medan M jobbar och sliter. Idag spenderade jag och grabbarna dagen på utebadet i Orsa tillsammans med Josefin, Sigrid och Monica. En tokmysig dag fylld av massa sol, bad och ätande.

Det är mycket som planeras och fixas med också. M har äntligen drämt ner näven och sagt att det är slut på förlovningsfasen, så därför planeras nu ett bröllop till nästa sommar. Där snackar vi skräckblandad förtjusning där vikten ligger på just förtjusningen. Ni kommer nog att få ta del av en hel del planering, funderingar och allmänt kaos tills den stora dagen är här. Jag hoppas att ni är redo på det och ställer upp som bollplank då det efterfrågas..?

Men så länge, trevlig kväll folket.