Singing Bee suger...

När man redan är lite småbitter och gnäller på programmen som visas denna fredagskväll så kan man väl fortsätta på samma spår och kapa ännu ett program; Singing Bee. Är det ett seriöst program eller är det ett stort skämt? Är människorna riktiga människor eller är det skådespelare? Jag fattar verkligen inte... Alla verkar utöver det vanliga, rent ut sagt så verkar alla deltagarna överdrivet bakom flötet och konstiga... Jag ska rota djupare i detta, få svar på mina frågor. Har ni någon susning, gör mig visare!

xoxo,
M.

ps.Lars eller vad han nu heter i Idol borde söka sig till någon annan tävling...ds.

Sminkbruttan har misslyckats till max.

Jag lider, Idol är verkligen inte min grej för tillfället, charmen är som bortblåst och jag sitter mest och funderar på hur stylisterna tänker (?!), om de ens tänker över huvudtaget. Ingenting är snyggt kombinerat och jag har i allt för många år stört mig på sminkningarna. Smink är til för att förhöja det vackra som redan finns, det blir inte fint om man går på rutin och sminkar alla likadant. Då har man misslyckats som make up-artist (min ringa åsikt). Skärpning till sminkbruttan som sitter där bak i logen och ska göra alla vackra, nästa vecka (om jag nu tittar) vill jag se en massa vackra ögon och läppar!

Åter till Bagges ölmage och Andreas ganska så vackra yttre!

xoxo,
M.

Det går fort i svängarna.

Här går det fort i svängarna, från att sitta i en iskall bil i Ore, så hamnar man i Leksand, spenderar natten där och sen sätter man sig på tåget hem till mamsen. Nu är jag här, i Gävle och har laddat upp för en helkväll i soffan tillsammans med mamma och Lady. Det vankar chips och guacamole och Idol, trots att jag fortfarande inte uppskattar Idol lika mycke som resten av svenska befolkningen verkar göra. Kan det vara så att det har mist sin glans i mina ögon? Eller är deltagarna sämre i år? Något står inte riktigt rätt till bara... Men jag hamnar väl framför tv4 ikväll ändå, finns inte så mycket annat att göra.

Snön är ett faktum och jag börjar faktiskt tycka om de vita flingorna. Jag är i chock :)
Chipsen ropar!

xoxo,
M.