Jag är en cowboy.

Jag, mamma, Malin och Kicki sitter ute i solen och dricker skumpa efter några härliga timmar i stallet. Fick chansen att leka cowboy och njuta av det härliga vädret på den finaste ranchen jag någonsin sett. Ville helst stanna föralltid. Men icke. Nu ska vi ladda om för hockeyn och heja fram Rögle till vinst mot Djurgården. Hej nervositet!

Morgonjidder.

Medan resten av hushållet här nere i Ängelholm sussar sött så valde Theodore att väcka mig så tidigt han bara kunde för att titta på tecknat och gosa i soffan. Tackar gudarna för en sjukt skön soffa, duntäcken, gosig son och kaffe... Och kaffe... Och ännu mer för kaffet som just nu fungerar som min motor. Tröttmössan är på och sitter stadigt.

Idag är schemat fullspäckat. Vi ska ut på kaninjakt med killarna, vilket låter mer avancerat än vad det är. Kaninjakt innebär att vi går utanför dörren och väntar på att kaninerna som bor i skogen bredvid huset ska vakna och bestämma sig för att kalasa på gräset här ute. Sedan ska jag och Kicki ska följa med Malin till stallet för att klappa på tottohästarna och leka cowboy innan det är dags för hockey och vi ska heja fram Rögle till seger mot Djurgården. 

Nu ropar kaffet på mig, måste vakna till liv.. Morrn morrn!

Min religion.

#mermatåtfolket