köttfest köttfest hela dan'.

Hann med en pw med Amanda och pojkarna idag innan Markus åkte och hämtade Lillan på tåget. Efter det så har vi mest haft kramkalas med de små, tittat på PLL och tittat på när Markus & Adde har spelat Wii. Nu vankas det köttfest här hemma och vi har alla knäppt upp översta knappen på brallorna så att vi ska kunna frossa rejält. Mitt nya liv går sådär, men men, man får ta det i ett realistiskt tempo:) Mer mat åt folket!

tävling!

Jag har nu i samarbete med Hoofstore en tävling där du kan vinna valfritt smycke ifrån deras sida. Det enda du behöver göra är att gå in på hemsidan och hitta just det smycket du vill vinna, länka det här och skriva en kort motivering till varför du ska vinna just det smycket. Tävlingen avslutas söndagen 7/8 kl23:59.

smoothie.

Söndagsmorgon och det är liv i luckan hemma hos familjen Carlsson/Syrén. Har precis bjudit karlarna på smoothie till kaffet och sitter nu ihopkurad i soffan och tittar på Nyhetsmorgon. Morbror Björn ska snart åka vidare och om några timmar anländer Lillan hit för att spendera några dagar med oss. Äntligen ska hon och killarna få träffas, och som jag har saknat henne. Denna vecka går verkligen i Carlsson/Hörvallius-anda. Morbror, Malin och sedan kommer mamma & pappa på torsdag. Stackars Markus kommer inte få en lugn minut:)

Kika in lite senare, då kommer det upp en tävling!