Krigar-Emma.

Idag har jag hejat på Emma som har krigat sig igenom halvvasan trots att hon inte åkt skidor på 5-6år. Vi är så stolta över dig! Duktiga du, bra kämpat!

"Heja mofa!"

Vi hade två galna hockey/fotbollskillar här hemma igår. De blandade "heja Sverige" med "heja mofa" och skuttade runt konstant medan jag och Kicki låg som standade valar i soffan. Blev ju dessvärre ingen vinst för Sverige, men vi hade det mysigt ändå. 

Nu; lägga undan skolböckerna och hämta hem pojkarna från förskolan.

rök och försvarande män.

Plötsligt så stank det rök i hela huset igår kväll/natt. Markus och jag sprang runt som galningar och försökte sniffa oss fram var felet var, livrädda för att huset skulle börja brinna när vi sov. Jo men tjena, kyl och frys som har sjungit på sista versen i säkert 20år hade tackat för sig. Vi slet ut allt och insåg att det blivit något fel bland alla sladdar och sånt som gömmer sig bakom skåpen. Jag fick baby-ansvar och Markus slaggade på köksgolvet för att vara redo att försvara sin familj om det skulle börja brinna. Så nu, mitt i Vasaloppshysterin, plugg och vilda barn så håller vi på att fixa med detta. Säger hejdå till en stor summa pengar och hoppas att vi kan få nya kylande vänner som håller en bra tid framåt. Hej stressmoment.