v.23.

Här har ni magen i v.23. Det växer så det knakar, de små älskar att sparkas där inne och på samma gång som det känns magiskt att känna att det finns liv där inne så blir jag lite småtokig av att de alltid ska sparka när jag ska vila eller sova. Men men, jag vänjer nog mig efter ett tag, är ju som sagt några månader kvar:)

Vill även skicka ett stort grattis till Amanda och Henrik som äntligen har fått träffa sin efterlängtade Lillis!

morning glory.

Strax efter kl5 ville lillan ut och morgonkissa, och efter det kalla uppvaknandet så kunde inte fröken Carlsson somna om... Låg och blundade och kände på magen när de små sparkade, planerade ihop ett dagsschema i skallen och fick till slut nog och bestämde mig för att gå upp och fixa mysfrukost till karln. Varma bagels satt finfint i kistan.


Nu är jag mätt, piggare än piggast och sugen på att baka. Dock måste jag vänta till kl9 så jag kan fara upp till butiken och handla det jag behöver. Vad det blir återstår dock att se, känner jag mig själv så kommer jag att bestämma mig i sista sekund. Bröd? Kladdkaka? Muffins? Hmm.. Svårt... Måste ju göda upp magen lite om jag ska slänga in en magbild senare idag:)

Godmorgon på er!

gucci.

Fyllde på brillförrådet när jag var i staterna. Ett par riktiga flugbrillor ifrån Gucci pryder numera min skalle. Ni ska få se, ni kommer att älska:)