SSS.

mindre kul att höra det man fick höra igår. har kanske inte varit någon ängel jag heller, men skött det iaf lite mer diskret. ikväll blir det seriös stekning med mickan, josefine, matilda, emma, elin, amanda, frida och maja p, faaan va vi ska regera. förfest, mellanfest och efterfest är redan fixat, så nu, UPP I DRICKAT!

en riktigt bra kväll igår med emma, tobbe, grabben och sune, lite shake, lite skratt, mycket öl och en massa "jag har aldrig"....

livet leker/steker mer än någonsin, skööööööööööönt!

nu chill med mike, sen sätter vi igång på allvar, let the manhunt begin :)


flytet, o jaaa.

tjejkväll hos biggen, myspys, baren snart med pivo
imorrn brakfest, taggad som fan, kommer att bli kanoners!
känns bra nu, bra flyt ;)

så så så vacker utan spackel.

ibland kan bara enkla ord göra en så sjukt glad. det enda dumma är att de där orden kanske inte alltid kommer från den man önskat att de kom ifrån. snarare från den sista du vill höra det av. oavsett vem som säger det, så blir du så otroligt glad. att bara någon ger en komplimang då och då gör så mycket. bara att få känna att kanske inte allt är värdelöst hos en, det finns bra saker med. tänk att bara någon gång få höra det från rätt person, det skulle vara en bra stund, att få lite bekräftelse ibland, det behöver vi alla. kanske måste inse att det inte blir som man vill, att man inte kan ändra på människor så att de passar in i ens liv. det måste vara något som känns på en gång. det finns någon för alla, det tror jag stenhårt på. VA? okejrå, lite iaf.

nej nu ska jag lägga ner verksamheten för idag