jag ångrar den tiden, jag slängde bort år, men nu är det en ny början.

Vi lever i en värld som suger musten ur oss. En värld som ställer sådana enorma krav på oss. Vi ska spela en roll som odödlig. Ingenting ska kunna knäcka oss. Vi ska aldrig låta oss själva säga nej, att vi behöver en paus, vila, ett break. Vi tvingar oss själva att ta den där utmattningen. Om vi någon gång faktiskt begär den där pausen så bemöts vi på ett sådant sätt som får oss att aldrig mer begära det.
Vi spelar olika roller i varje krets vi umgås med. Man bestämmer vem man ska vara och hur mycket utrymme man ska ta i just den kretsen. Vi anpassar oss till varandra. Det är människor som inte kan acceptera att man har olika roller som lägger sig i och ger negativa kommentarer. Det sorgliga är att den som säger det inte tänker på att den själv också är på olika sätt med olika människor. Varför kan man inte få spela de där olika rollerna? Är det omoget att tillåta sig själv att testa vem man själv är? Ska man verkligen veta allt om hur man själv är vid 19års ålder? Begär en del människor att vi ska veta hela vårat "jag" på en gång? vad är de för typ av människor? Vi måste testa och vi måste få tillåtelse från de i våran omgivning att göra de, för om inte, så tror jag att det kan spåra ut till slut. Vi blir bara sjukt förvirrade. Som man brukar säga "du är inte den samma nu som du är i omklädningsrummet"...

jag saknar.

VC, min underbara överpigga älskling, kommer imorgon. Ser fram emot det något enormt, att få skratta konstant i flera dygn (brukar bli så med henne, haaha). Vi ska ha det så kul som det bara går här i stan, det kommer bli oförglömligt. Jag behöver det här, henne.

image41
man kan inte mer än le åt den här :) great!

skedliggning och allmänt mys.

det är väl såhär det ska vara, man är nere i skiten, åker hem och mår bra två dagar sen kommer man tillbaka till verkligheten. vilket liv man lever. så bra som jag mådde igår (med tanke på att det var bakisdag) så bra har ja inte mått på väldigt länge. skrattade konstant och mkt av det var vc's förtjänst. att den människan aldrig blir bakis utan får någon extra kick dagen efter är för mej sjukt. haha. nu är jag i alla fall här igen, där jag hör hemma för stunden. väntar på att det ska dyka upp ett jobb, snart måste ju något ske. ska till söder med pappa idag och snacka med en kvinna, hörde att de sökte folk. sen ska ja snabba på mamma att hon ska försöka fixa en läkartid till mig. ganska stor chans att det är cystorna som ger mig ett helvete varenda dag. kul, inte alls. jag har sagt det förr och kommer att säga det igen, jag har verkligen ingen tur alls. fyfan. allt som kan gå fel verkar gå fel för mig. men aja, mirakel händer, ibland i alla fall, för somliga.
vc kommer i alla fall på torsdag, och som det ser ut nu så blir det hockey då, HEJA BRYNÄS! (vi har gått över till andra sidan, inge mer leksandsfan inte...). jag tror den kommande helgen kommer göra mej gott, ännu mera skratt, och skratt är något som inte förekommer så mkt för mej längre. man får ta vara på de stunder som kommer. man kan inte vara säker på något längre. det som förr var så självklart skrämmer ihjäl mig. har i alla fall insett att jag aldrig kommer bli någon hejjare på att bli singel. jag hatar det. fast iofs så kan det vara skönt vissa stunder, alla missförstånd och bråk, fast jag saknar känslan när man blir sams, närheten. jag saknar att ligga och puffa på någon när den tar för mycket plats eller för mycke täcke, att ligga sked och bara ha det mys. jag saknar närheten för mycket.

vc, vi tar tag i det här nu. min makrill.
tjooo.

det blev en galen lördag.

PRECIS vad jag behövde, en kväll där jag bara tänkte på att ha det så kul som möjligt. fick skjuts av anna från gävle, hem till josefine och vänta på henne och vc, när de väl kom hem från högskoleprovet var det dags att börja fixa sig, en jäkla fart blev det på vc:) runt sex kom resten av brudarna och då blev det upp i dricka. ganska påverkade och glada bestämde vi oss för att köra charader, en del värre än andra, vc tog intiativet och ledde gänget. med många skratt och massa musik begav vi oss till luckan. det första vi gjorde var att dra til baren, beställa in shots och köra "sex på fyllan". med massa åskådare tog vi oss våran första och absolut INTE sista shot för kvällen. hade en kanon kväll inne på luckan med tjejerna. efter luckan drog vi hem till josefine och käkade makrill, vitlöksbröd och pesto, stanken var extrem :D nakenchock och gangbang, kan inte bli mycket bättre än så. morgonen var det inget fel på heller, brakfrukost, aerobics, sunnybeach-filmen, pizza och skratt. saknar er redan!

image40

over and out.