Klappkanon---> död.

Inte min lilla hårboll, men en riktig söting i alla fall:)

Här går det fort i svängarna! Hemma i Gävle igen efter en lyckad helg i Mora. Klappkanon kan man sammanfatta gårdagen med. Död kan man sammanfatta denna dagen med...
Har varit hemma hos Malo och Tomas nu på eftermiddagen och hämtat hem Doris. Saknaden efter min lilla ögonsten har varit enorm, så kvällen ska gå åt till att kela, och det i massor! Finns inte så mycket annat att göra här hemma för min del. Är ensam hela veckan. La familia har dragit till Göteborg för jobb och mys med lille Hugo. Avundsjuk är en underdrift, tror dock inte att det dröjer länge förrän jag pallrar mig ner till Götet igen. För är det något fröken Carlsson har så är det överdrivet mycket tid.

Jag är en soldat för dig.

Kvällens repeat. Och vi kör om och om igen..!

Morgonrosé.

Japps då var flaskan öppnad. Skål! Jag och JennyLoo drog ut på en pw imorse kl7, tände lite ljus när vi kom hem och hade frukostmys samtidigt som vi gick igenom alla flosklar vi kört under resan (Jenny vann tävlingen med marginaler utan dess like). Taggandet för kvällen är redan igång och för att upprepa den förra överlyckade (är det ens ett ord?) utgången i Mora så kör vi ett glas rosé nu på morgonkvisten för att få det där extra pirret i magen. Den stora, skrikande frågan med stort F hänger över våra huvuden också och gör oss lite smått snurriga, WHAT TO WEAR?!

Nej nu ska jag skutta runt här hemma och köra lite morgongympa! Hade Jan!