For ur love.

Nu vankas det 10,5h's jobb på butiken sedan är det direkt hem som gäller för att laga mat åt ett helt kompani. Vinet ska fram och vårat slutmål är personalfesten på T2. Ikväll ska vi festa som om det vore sista dagen i våra liv!:)

Dunderkoma.

Sitter hemma i soffan och har matkoma. Känns som att hela dagen har gått åt till att äta. Först brakfrukost här hemma samtidigt som jag fick öppna mina finfina presenter. Sedan lunch på Peppes med mamy och papy. Självklart avslutade vi med en efterrätt som heter duga (my oreo dream, mumma!). Väl hemma så kom Annika in och gav mig den bästa presenten någonsin, vi ska gå på spa tillsammans och bubbla och få helkroppsmassage, likey! Efter ännu mer presenter så blev det dags för tårta och kakor. Matkoman var ett faktum.


Nu sitter jag och försöker samla krafterna inför kvällens middag. Det blir myspys på Steakhouse. Antar att jag kommer krossa alla mina tidigare matkomor med en dunderkoma. Vi får se om jag överlever.. Om inte, så ska ni veta att detta har varit en toppen dag:)

Min dag:)

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det minminmin födelsedag:)