valborg.

Finingar, Malin & Ante.


Nu är det fullt ös här hemma. Malin och dem i hennes klass förfestar här innan de ska ut till Engeltofta på balen. Ljudnivån är lite för hög för gravida jag, så jag har gömt mig i sovrummet tills vi ska åka ut och fota. Efteråt ska jag köpa lite godsaker och sedan ska jag dra mig in mot stan för middag och mys med Malo. Vem har sagt att valborg måste gå i festandets tecken?

vad är en bal på slottet?

Rise and shine sleepyheads! Har precis ätit frukost och ska alldeles strax skjutsa damen på bilden ovan till frisören där hon ska bli fin i håret till balen. Jajamensan, ikväll ska lillan leka prinsessa och hon kommer att vara så fin så:) Självklart tar jag på mig rollen som paparazzi, klick klick klick, det ska smattra som aldrig förr!

När hon är och fixar håret så ska jag och pappa på spjälsäng och skötbordsjakt. Trodde att det skulle bli det enklaste att hitta men ack så fel jag hade. Antingen så är allt slut eller så duger det inte för madame. Jag håller tummarna stenhårt att jag ska hitta det jag behöver idag, annars vette sjutton hur arg jag blir..

tummen upp!

Frukost i solen.

Lady njuter av solen.
Lillan fick smörja in mina ben. Mindre lätt att böja sig nu..
Kusinen kom på besök.
Lilla Bobo kom och lekte med Lady.
Och Malin kom och lekte med mig:)

Bobo ville inte åka hem :D
Pita-frossa med mamma och pappa.

Har haft en fullspäckad dag. En klockren dag. Solhäng, lunch med fina människor och shoppingtur till Valbo med mamma där vi köpte lite förnödenheter och presenter till M som fyller år nästa vecka. Efter shoppingen så kom Malo hit på besök med söta Bobo och det var inte bara jag som blev överlycklig, Lady har nog inte kutat runt såhär mycket på väldigt länge.
Vi sörplade kaffe, sög i oss de sista solstrålarna, tittade på två galna hundar som inte kunde vara still en sekund och surrade ikapp allt som skett sedan sist. Insåg att vi inte hann gå igenom allt, så imorgon blir det myskväll hemma hos fröken Anshagen. Tummen upp på den!

Hur ska ni fira valborg? Förstår att 90% av er kör plattan i mattan:)