you'll never know.

Uppe med tuppen idag. Har precis tagit mig en överdrivet lång dusch och ska nu leka chaufför/sällskapsdam åt mamma och mormor innan jag drar till Söder och skriver på kontraktet till lägenheten. Spännande!
Ska även åka till Malo på fika och överlämning av Doris. Känns tungt som bara den att inte träffa hårbollen på en hel månad, men jag vet att det kommer att gå jättebra. Krisar det så finns det ju en "nödlista" som jag skrivit åt paret. Haha, känner mig som en riktigt mamma. "Hon ska äta den tiden, kissa den, när hon gör såhär så vill hon..". Malin och Thomas vet inte vad de gett sig in på:)

kontraktskrivning.

Har precis varit på stan och fikat med Malo. Som vanligt så surrar vi galet mycket och timmarna bara flyger iväg. Imorgon ses vi igen. Då ska jag överlämna min lilla hårboll till henne och Thomas, då de ska ha hand om henne de två första veckorna jag är i Thailand. Kommer förhoppningsvis gå finfint. Får hålla tummarna att lilla Doris inte skrämmer ihjäl dem:)

Imorgon ska jag även skriva på kontraktet till lägenheten inne i stan. 1/12 flyttar jag in. Kommer att bli otroligt skönt att få något eget igen. Slippa bo hemma hos föräldrarna och färdas tillbaka till tiden som 14åring. Att flytta hemifrån när man är 15år, för att sedan flytta tillbaka hem när man är 22år, är inget vidare. Har världens underbaraste familj, men privatliv finns inte riktigt i min värld just nu. Nej nu ska jag kika på senaste avsnittet av Glee och sedan laga mat till småsystrarna.

Mitt mitt mitt.

all coming back to me now.

Taking a trip down memory lane.. Kikar igenom mina 65 (!!!!) album på facebook. Det slår mig hur mycket jag har hunnit med åren efter gymnasiet. Bott i Leksand, Gävle, Oslo, USA, Gävle (igen), Trysil och Gävle (återigen..). Frågan är bara var jag kommer hamna här näst? Vi har det i familjen att flytta runt konstant. När ska man stanna upp och inse att man kanske borde skaffa sig lite stabilitet i vardagen? I'm all in för stabilitet, så länge det finns en gnutta äventyr med i spelet.
Teamet. Ayia Napa 2007.
Frida & jag. Sportfånetema skolavslutningen 2005.
Mattan & tomten. Julen 2007.
Teamet. Lagfest 2007.
Rockband hos Majsan.
Whiskeymys med Kickson innan en heldag i backen.
Maja x 2.
Rätt Pris-ligan på Hemköp. Hmm?
Brudar & Bilar-fest första säsongen i Trysil.
Mexican-fest med båda teamen i Leksand. Sommaren 2009.
Fyllebus med Amanda. Sommaren 2009.
Mina två favoriter. Vintern 09/10.
Skidmys med bästaste Yennie. Vintern 08/09.

Galna personalfester på fjället.
Singelfest i Gävle med TLK & VC. Sommaren 2008.
Avslutar med en standard. En av många "lagbilder" på oss damer. T12 och T14 förenade till en, stor, glad, sprudlande, galen skara. 65 album so far, more to come. Jag borde investera i en skrivare så jag kan printa ut lite av alla dessa minnen. För vad är det man brukar säga, en bild säger mer än tusen ord?