Äntligen gräs!

Efter flera månader av väntan så har vi äntligen fått gräs! No more krigszon, hello fotbollsplan!

Från kaos till glädjefest.

Tidigt igår flög vi till Sardinien för en veckas solsemester med våra vänner. Vad som började lite kaosartat med för lite sömn i kroppen, en borttappad snuttekudde på Arlanda och en resväska som hamnade i Estland istället för dit vi for så hade vi en riktigt härlig dag vid både stranden och poolen. Sömnbristen märktes dock av väldans mycket så kvinnor och barn tog en tidig kväll medan tennisproffsen drog och spelade. 

Männen tror att detta är en tennisresa, idag ska jag och Emma slå de grillerna ur deras skallar,

Nu ligger mina tre män och snarkar här bredvid medan en annan funderar på vad för gott jag ska äta idag, hur varmt det kommer att bli och om det kommer att gå bra för barnen på Bamseklubben. Man måste passa på att tänka nu för snart vaknar alla och då är det full rulle. Energin upp på max och sånt.

Morrn morrn folket!

Dirt dirt dirt.

Sol i sinne! Äntligen en dag då sommarkänslan varit på topp! Detta firade jag och pojkarna med Smarties och saft ute på altanen efter förskolan. Glada barn, en pigg mamma, sol och en fruktansvärt hemsk tomt. Notera jorden, jord så långt ögat kan se. Eller i alla fall tills man ser skogen. Den där jorden skulle krattas ut på gården idag så de kunde lägga det där fördömda gräset som vi skulle fått för en månad sedan. Gick inte! Jorden var för fuktig. Ge.Mig.Styrka. Vi kommer få gräs lagom till december. Aja. Jag kopplar bort gräset f.r.o.m idag. Nästa vecka ligger jag på en sandstrand i Italien och sippar på en drink. Gräs är det sista jag tänker på då.

Nu ska jag hälla upp lite vin och ladda för att lillan och Charlie kommer. Precis vad som behövs!

Natti natti.