Trysilfjället erövras.


Nu är vi laddade till max. Jag, Linda och Mickan ska ta slalomen till nya höjder. Med den rätta outfiten och den perfekta inställningen så ska vi göra filmer, ta kort och framförallt skratta hela dagen. Förhoppningsvis så kommer vi hem utan blåmärken och brutna armar. Pepper peppar, ta i trä.

Återkommer senare, då med Kicki och Elin som intar lägenheten för några dagar. Fullt hus!

xoxo,
M.

Argbiggan kommer fram.

Skrev ju ett inlägg nyss men fick order att ta bort det för att inte uppröra ännu mera, "visst", tänker jag. Men vad är det som ska uppröra så otroligt mycket? Är det för att jag inte tar på mig skulden för något jag inte har gjort eller är det för att jag tycker att man ska kolla upp fakta innan man anklagar någon för saker?

Jag försökte hålla mig lugn och sansad men nu är jag förbannad. Det är inte kul att få en massa skit för något man absolut inte har gjort. Förstår att det är jättejobbigt att få elaka kommentarer (har fått det jag med), men det är precis lika jobbigt för mig att bli anklagad för att vara den som skrivit dem när jag aldrig skulle göra något sånt. Bara för att man är ett x så betyder det inte att man är en hemsk människa. Tåls att tänkas på.

xoxo,
M.

Mössornas kamp.
Ska vi utse en vinnare?

xoxo,
M.