Singstar och några flarror vin.

Klockan är 8 på morgonen och jag är redan inställd på fest. Allt fixande igår gav mig bara mer sug efter en riktigt bra nyårsafton. Först ska det bara jobbas i 9h, sedan hem fort som attan, börja med maten, fixa sig och köra lite Singstar med Yenkabo. Singstar som är ett måste för oss två om det ska bli en lyckad kväll, och bra sjunger vi också, ingen tvekan om saken (hahaha..) Är det någon som sjunger Singstar bra? Vem? Jag måste få snacka med den personen pronto så jag kan krossa Yenkabo ikväll...

Musik, ja tack!

Yenkabo och jag yrar runt som höga piggsvin här hemma. Det har handlats för morgondagen, marinerats kött, bakats och nu sitter vi och ska komma på en bra musiklista till morgondagens fest. Killarna kommer att spy på oss men det skiter vi i. Vi vill ha Brittan, Lady Gaga, Beyoncé, Shakira och alla andra sköna brudar. Killarna vill helst lyssna på sådant som det absolut inte går att skaka rumpa till. Vi kör på regeln; att eftersom vi fixade och lagade all maten så bestämmer vi musiken. Hur låter den planen? Såååå, har ni några tips på bra kvinnomusik? Hit med den!

Nyårsplaner?

Har lugnat ner mig någorlunda efter gårdagen. Sambon förstod till slut att vi har en dammsugare av en anledning. Dock lämnade han kvar den ute i hallen. Why? Är det för att visa att han dammsugit eller är det för långt att lyfta den 1,5m till städskrubben? Hmm..
Återigen ska det jobbas, bara en dag kvar till nyår nu så folket borde strömma in idag. Skönt med lite fart så att dagen går fort. Efter jobbet ska jag och Yenkabo handla all mat som vi ska ha på p-lyan imorgon. Kommer att bli übermumsigt och tokroligt. Killarna ska vara glada att vi damer tar tag i och fixar allt:) Vad ska ni hitta på imorgonkväll?