Miss Selfridge.


Molnen valde att ta över himlen en stund och jag kände mig rastlös. Satte mig vid datorn och började leta runt efter något nytt till min garderob. Hamnade på Miss Selfridge och köpte denna underbaring. Kommer passa perfekt till brunbrända ben och ett par snygga pumps:)

The way of life.


Blev inget Gävle för min del idag, hände lite grejor som ställde till det lite. Trist som fan men det är sånt som händer. Har haft en riktig pissnatt då jag bannat allt lite väl mycket (i ren frustration...). Det är mycket man vill och lite man får, och ibland känns en del saker otroligt otillräckliga. Ja jag vet, man inser inte hur bra man har det.. Men men det är väl the way of life?
Så nu har jag pallrat på mig bikinin igen och ligger ute och läser ännu en bok (4stycken sedan fredags nu). Så mamma om du läser detta; kan du sponsra mig med lite pocketböcker?

Vad hittar ni på idag?

Love, sex and sunshine.


Dagen har bestått av stekning och endast stekning. Vaknade allt för tidigt av en fågel som fick panik inne i den inglasade verandan. Ville ta fram hagelgeväret och ta död på den jäveln (hatar att bli väckt för tidigt) men djurvännen inom mig sade ifrån. Drog på mig bikinin och länsade skafferiet på olja. En EVOO hittades och jag smörjde in mig tills jag liknade en glansig bodybuilder (dock utan de massiva musklerna...) Lånade ännu en bok av Stina och började plöja så fort jag bara kunde, är ju ganska känd bokmal (tydligen bara bästa vännen Mike som missat den detaljen) Läste ut boken, hällde en hink med vatten över mig för att svalka mig, somnade på mage, ringde ungefär hela världen av ren tristess och räknade ner timmarna tills M skulle komma hem så jag skulle ha någon att prata med.
Ludde ringde och jag drog till Rättvik och hämtade honom. Körde den illaluktande Kangoon och försökte finna en anledning till varför folk egentligen kör manuell istället för automat. Kom inte på något vettigt svar.

Nu ligger jag här insmord och luktar något som ska föreställa kakao och hav -jag känner något helt annat... Klockan är ställd för imorgon tar jag svarta pärlan och drar till Gävle en sväng. Leka chaffis åt syrran och ta ett dopp i havet, sola med mamma och ta ett dopp med pappa i ån. Hälsa på kära mormor och morfar för att sedan äta en superb middag (pappa, känn ingen presssssss) och pallra mig mot Mora för att hämta M på jobbet. Alltså en ganska så hektisk dag, men ack så roligt att få umgås lite med familjen igen, händer ju inte allt för ofta nuförtiden.

Nu; ta några små skedar av min nya favorit sorbet sen blir det att vila huvudet mot kudden i några timmar.