Christmas time?

Trots krämpor i magen så pallrade vi oss ut i snön ett tag idag och lekte en massa med Doris. Försökte ta lite fina bilder att skicka efter, dock ville inte Doris posa. Hon ville mest kuta runt som en höna hög på något annat än hundgodis. Håller tummarna att det blev några fina bilder i alla fall, måste ju upp med lite nytt på väggarna.

Julmusiken går varm här hemma och jag har pyntat en hel del nu. M är ju inte riktigt en pyntare, för han kvittar det om vi har julkänsla här hemma eller inte, men jag tvingade honom detta året. Nu har vi nya ljusstakar, granris i överflöd, röda sidenband och kaneldoftande blockljus. Mmmm... Så härligt! Jag, M och Adde ska snart värma lite glögg och äta pepparkakor med brie och ädelost här hemma. Imorgon ska jag antagligen slå på stort och baka lite lussekatter. Oj oj oj, jag är ju Grinchens motsats detta år.

Royal pain.

Bild ifrån toppen förra vintern.


Magen och ryggen strejkar fortfarande. Har haft en hemsk natt. Efter stora mängder piller och timmar med vetekudden så har jag ondare än igår kväll. Går inte att hitta en position som inte gör ont. Bajs. Som tur var är M ledig idag så han tar hand om mig. Pärlan. Någon som vet några mirakelkurer mot ond mage och rygg? Kanske någon som jobbar extra som healer på måndagarna?

Summertimes hi hi, summertimes!

Hemma igen. Magen strejkar så jag ligger nerbäddad i soffan med Doris liggandes på min mage som en levande vetekudde. Kikar igenom lite gamla bilder ifrån sommaren och hittade dessa på mig och Amanda, ifrån en galen torsdagskväll i Leksand. Galen är nog bara förnamnet. Den där kvällen har gått till historien och jag kan inte annat än att le och skratta lite för mig själv när jag ser detta.