Så var man tillbaka...

Jag är tillbaka i grannlandet och ska nu försöka ta tag i bloggandet igen. Med några dagars "ledighet" så har det hunnit hända mycket som jag vill skriva om. Händelser och åsikter som har väckt mitt intresse och fått mig att antingen känna glädje till eller avsky till.

Dock är jag fortfarande bakis sedan gårdagen så jag ska krypa ner i soffan nu med mitt hjärta och kika klart på Wallander. Hoppas ni får en mysig ikväll! Imorgon är jag tillbaka på allvar :)

xoxo,
M.

Leksand vs. Mora.

Som vanligt blev det ett besök på Siljan idag med alla tjejerna, även Amanda Hultman dök upp (vilket jag inte trodde då jag har allt för många vänner med det namnet). Prat om allt mellan himmel och jord fyllde lunchen, samt hur konstigt USA är med alla regler och skit. Thank God for my citizenship.

Ikväll vankas det hockey i Ejendals Arena med Maja, Josefine, Elin och Pivo. Lite dricka och mys hos Biggen innan sen ska vi bänka oss när vi ser Leksand krossa Mora (hora hash och kokain). Får se hur länge vi håller oss där borta, vem vet, Maja kanske bjuder på efterfest ikvällP:P

Nu ska jag och Maja gå ifrån att vara zombies till att bli mer eller mindre mänskliga. En extreme make over skulle behövas för mig, men har inte tillräckligt med tid så lite mascara får duga!

xoxo,
M.

Ice, ice, baby..

Eftersom Emma har ett rum som en iglo så har jag nu förfryst och fått någon form av isande huvudvärk, ja, ni läste rätt, isande huvudvärk. Det finns ju ilande huvudvärk men den är inte hel rätt så jag fick lov att uppfinna eller utrycka mig på ett annat sätt. Min skalle är förfryst och det känns lite som att jag sovit på is hela natten. Emma tycker nog att jag är lite känslig, och det är jag nog. Men hålla, när man ska sova så ska man ha det varmt och skönt, minst 25grader. Det spelar ingen roll hur varmt det är i rummet heller, jag ska ändå möla ner mig under ett stort duntäcke och bara njuta. En del tänker nog på svettningar, ingen fara, jag svettas aldrig. Min kropp är gjord för att klara extrem värme, inte kyla.Så nu ska jag försöka komma upp tll 36,5grader i kroppstemp (min vanliga temp) och sen ska jag försöka äta lite frukost.

xoxo,
M.