Bill&Bull.

Finns nog inget passande ord för att beskriva kemin vi har:)

Plankstek.

Imorgon drar vi ifrån fjället i en månad för att dra ut på äventyr i Leksand, Gävle och Floooooorida. Detta firar vi med brakfest (eller middagsmys kan vi kalla det) här hemma. Slängde ihop varsin plankstek och panacottamys till efterrätt. Grannarna kom in en sväng och jag och Annika kom på att vi inte kommer att ses på en och en halv månad. Hur ska vi klara oss?
Aja, vi får maila, ringa, smsa och skicka röksignaler till varandra så att vi inte missar något i våra allt för händelserika liv. Jag ser ju ut som Pocahontas så lite röksignaler borde inte vara något problem:)

Nej nu ska jag packa klart det sista sedan ska vi dansa tryckare till tonerna av The Perisher och sedan ha lite filmmys innan JB kommer på besök. Vad hittar ni på ikväll?

Let's make a list.

Jag och underbara Frida under den galna Stockholmshelgen.


Back in Trysil. Blev en överdrivet tidig morgon för en morgontrött Fröken Carlsson. Som tur är så hade jag chaufför och kunde sova bort nästan alla timmarna i den svarta pärlan. Nu har dock illamåendet kommit tillbaka och jag och Doris har krypit ner under täcket i soffan och ska kika lite film och börja knåpa ihop en packningslista till USA. Jag är en sådan otrolig kontrollfreak så en lista är ett måste. Så nu ska jag bara komma på vad som är viktigt att ha med(?) Vad har man med för en månad på andra sidan pölen?