u can't play on broken strings..

Tips från coachen: Lyssna inte på Melissa Horn, Lars Winnerbäck eller James Morrison när du är lite smådeppig och försöker komma på bättre tankar. Dööönööö, raka motsatsen!

Jag måste gaska upp mig. Sluta gräva ner mig över att degen till kropp inte vill samarbeta med mig. Inse att saker och ting tar tid. "9månader upp, 9månader ner". Sluta dömma mig själv så fort jag ser något som kan reflektera och agera spegel. Lättare sagt än gjort va? Jappjapp.
Ikväll lägger jag mig med en mindre glad min, en ganska så ledsen min.. Jag önskar att det fanns ett mirakelpiller där ute, både för kropp och själ. Om det vore så väl.

Godnatt alla ni, imorgon ska jag vara solstråle. Ikväll är jag åskmoln.

bra eller bra?

Träningspass nr2 för dagen är avklarat. Huaa, vad duktig jag känner mig:) Nu ska småttingarna få mat och sedan har jag 3st avin som jag måste ner till posten med. Hmm.. Måste erkänna att jag inte riktigt vet vad det kan vara.. Spännande!

 

plötsligt ville man ut i spåret.Gamla bilder - Underbara vänner.

 


Nu ska jag duscha av mig svetten som bokstavligen dränkte mig i morse när jag av någon konstig anledning fick för mig att sticka ut och jogga(?!). När duschandet är klart så ska jag ta tag i huset och städa lite, få timmarna att gå lite snabbare. Vill ha kväll och mys så fort som möjligt.