Två flugor i en smäll.

Solsken och killar med spring i benen startade den här dagen. Nu är dock solen borta och jag sitter med näsan i skolböckerna, försöker plöja mig igenom det sista vi ska göra denna kurs. En del förvirrande rapporter som ska skrivas på ett förståeligt sätt av en person som förstår ungefär nada. Men men, det går om man vill och bara kör på. Efter förskolan vankas det playdate och pannkaksmiddag med killarnas bästa kompis från förskolan. Inte fy skam att jag på köpet får en mammadate. Win-win.

Nu: seminarium!

Filmtips.

Sedan ca.1-1,5år tillbaka så har jag haft svårt att somna på kvällarna. Hjärnkontoret kickar igång på max och jag får ingen ro i kroppen. En stressfest utan dess like. Därför har jag blivit en riktig filmnörd under dessa år. Jag ser allt och med väldigt stor inlevelse och analytisk förmåga. Jag försöker hela tiden läsa mellan raderna och se psykologiska förklaringar till varför varje person agerar som den gör. Ja, jag är sjuk. Hur som. Igår kunde jag inte somna och klickade därför på play och såg The Age of Adaline. Se. Se. Se. Somliga tycker nog att den är sådär överdrivet smörig och somliga älskar den. Jag älskar. Jag såg filmen, analyserade och somnade med ett leende på läpparna. 
 
 

Hej hej.

Länge sedan jag skrev något här. Dagarna flyger iväg och vi försöker hinna med så gott det bara går. Så vad har hänt den senaste tiden? Vi har besökt djuren i Orsa, jag har spenderat några dagar på campus, vi har spenderat mycket tid ute på altanen och i skogen (vår tomt ser ut som "Hejkomochhjälpmig") och vi har haft en "egendag" med varsin pojke i helgen, och så har en hel del annat klämts in.

Sommaren närmar sig med stormsteg och det planeras hejvilt. Pojkarna fyller snart 4år, vi ska åka utomlands och jag börjar min sommarkurs, sen kommer ju midsommar och diverse besök här och där. Tänk. Vi väntar och längtar alla efter sommaren och nu när den är runt knuten så kan jag redan känna sorg över att den snart kommer att vara över. Löjliga jag.

Jag skriver något vettigare sen, måste fokusera på min föreläsning. 1 down 3 to go. Heja heja.