.......


Kär och galen

Yellow - Coldplay.

Jag brukar inte tycka om Coldplay, jag brukar verkligen inte det. Men...Nu är jag fast. Repeat har fått en ny innebörd för mig och jag kan lyssna på denna tusen gånger om utan att tröttna och ändå hitta något nytt i låten som jag älskar lite mer än gången innan. Det slår mig hur svag jag är för musik, några toner kan förändra hela min värld till så mycket bättre. Jag ställer mig själv frågan varför jag inte gick estet? Svaret jag får är att jag är för mesig för sånt, ska man klara av att uppträda för massa människor så krävs det mod och en hel del talang. Dööönöööö, vad var det som jag hade?


 Lyssna och njut ni med, ni kommer förstå vad jag menar när jag säger underbar låt. Ni som inte förstår, ni kan klicka på krysset uppe i högra hörnet=)

xoxo,
M.

På väg uppåt.

Humöret har gått upp en gnutta, tack vare några stora kramar och några snälla ord ifrån världens bästa. En del kan verkligen konsten att säga de rätta sakerna för att man ska vända om humöret till det bättre. Till det så kan jag bara säga tack.

Nu har vi handlat allt vi behöver i matväg till Trysil, om en liten stund ska vi åka, första anhalt Ore. Blir skönt med några dagar uppe i det blå. Sen blir det några dagar i Leksand igen, se Gävle för att sedan sätta oss på planet till Egypten. Jag längtar.

Har även avverkat senaste avsnitten av OTH och Gossip Girl, så sjukt bra serier!

xoxo,
M.