These crazy times.

Vilka minnen man kan få fram tack vare vissa låtar:

 • Where do broken hearts go - Whitney Houston (en 7årig Maria Carlsson sjunger denna låt på småstjärnorna i Leksand)
 • När min pojke går på stan - Doktor Cosmos (jag och Marcus hittar en riktig hitlåt, dock var vi de enda som diggade den...)
 • Dumbom - Peaches (jag och Josefine hoppar runt i cowboyhatt hela kvällen till denna låt)
 • Spice up your life - Spice girls (fem glada rig:are klädde ut sig till Spice girls på lagets maskerad, jag fick köra stenhårt på brunkrämen eftersom jag fick rollen som Mel B).
 • Money for nothing - Darin (gropen med tjejerna, längst fram vid stängslet och visade Darin hur det skulle se ut..)
 • Rara söta Anna - Ronny & Ragge (somrarna på Öland)
 • Karatefylle - Byz (ayia napa 2007...rfsu? haha)
 • Vem é de du vill ha - Kicki, Bettan och Lotta (showen i 9an, jag Julia och Hanna bjöd på riktig show, haha)
 • Shake that ass for me - Eminem (sunny beach 2006, ladies night? hett satan)
 • Förhoppningar och regnbågar - Håkan Hellström (m'n'm, så mycket som vi missbrukat Håkan)
 • För kärlekens skull - Ted Gärdestad (alla minns väl frieriet i Robinsson? jag grät som en galning)
 • Dragostea din tei - Haiducci (idas och saras dunk på hockeyskolan, maja hiii, maja hoo, maja haa, maja carlsson!!!)

Det var lite låtar som väcker minnen från alla möjliga årtal, skönt att tänka tillbaka ibland, de bra stunderna kan skänka en ett leende då och då:)
Ha en fortsatt mysig kväll!
PUSS

Zombie pga. slit? Klart som faan, behöver en paus.

Idag har jag slitit som en galning, imponerade på mig själv t.o.m. Målat som en tok, borde kanske satsa på en kärriär som målare? Hade hyfsat med känsla i alla fall. Har ju en hel del jobb kvar på rummet, men nu är jag i alla fall på väg.. Jobbajobba.
Har inte hunnit med så mycket annat att göra idag än att jobba med papy. Solade en sväng precis, slocknade så fort jag la mig, skönt satan.
Ikväll ska jag satsa på mys, skulle först ha åkt till Uppsala och kollat på JC's match men la ner de planerna, en annan gång kanske. Nu ska jag duscha, lägga mig och ta det lugnt, inget mer ansträngande idag inte. Spar krafterna till imorgon. Muttan och Mattan, faaan att jag alltid ska lyckas få det fulaste smeknamnet..
Just ja, Mats ringde precis, ska jobba i Leksand på måndag, så kanske ser några kändisar då, satsar i alla fall på Mike, om inte duvan ska jobba eller nå. Blir i alla fall en liten visit, kanske inte hinner med så mycket eftersom det blir jobb hela måndagen men men, ska klämma in något i alla fall.

Zombie-varning på mig nu, he hit några tandpetare.

PUSS!

Morgonpigga Maja?

Jag tror inte mina ögon, klockan är innan nio och jag är VAKEN :O Det måste vara något fel, jag känner mig inte ens speciellt trött, eller jo lite och jag ska vara ärlig, men vi kan väl småljuga lite såhär på morgonkvisten;) Ska med pappa till huset snart och måla och fixa massa. Väntar bara på att han ska "väcka" mig så att jag har en anledning att gå upp ur sängen. Lat som man är.  (inte så ovanligt att jag nämnde min lathet här va?)

Så vad står på schemat idag?

 • Måla mitt rum i Forsby (gonne be lovely, trust me)
 • Lämna in köksluckorna på omlackering
 • Städa mitt rum?:O (får inte lova för mycket....)
 • Kanske till Uppsala och se Almtuna - Löven (om jag lyckas få med mig herr S dvs).

Imorgon kommer min käre vän Mattan hit också. Ska bli mys. Lite gubbhockey och sen lite utgång, sen ska vi inviga huset som de första av de kvinnligakönet som bor där sedan vi köpte det. STORT ändå, eller inte. Men det kommer bli mys.

Ett varningens ord, till TESS, vafan nu är ju jag nyfiken på att kolla hur det går för Brooke och Nick också, de är ju enda anledningen till att man kollar på GLAMOUR!!! Men jag ska vara stark, jag ska stå emot, jag ska klara pressen, jag ska kolla tills jag får svaret :) (det betyder att inom några dagar kommer jag också sitta och snoka runt på internet för att få svaret, sen laddar jag på med en fejkad minnesförlust och tror att ja glömt bort hur det går för turturduvorna).

Nej nu ska jag ropa på pappa och be han göra lite frukost till mig (där kom latheten igen...)
Hörs la!
PUSS!