Nu kör vi!

Sitter här med en drink handen och njuter av sällskapet. Annika och jag kan verkligen konsten att festa till det. Idag står Annika för drinkarna, supergoda Mojitos som hon har slängt ihop alldeles själv. Kvinnan kommer att klara bartenderutbildningen klockrent medan en annan kommer att kämpa för att hälla upp en shot...
Nej nu ska vi skaka lite rumpa här hemma innan vi drar vidare till galnare ställen:) Hoppas ni får en bra kväll!

Stress hit och stress dit.

Hemma på lunch, fixar och donar inför kvällens bravader. Eftersom jag stänger butiken så måste jag inta rollen som Duracellkanin när jag kommer hem. Ska lägga vinet på kylning, maten ska förberedas och kläderna ska väljas ut. Stress hit och stress dit! Vilka kvinnoproblem jag har.. Men gud så nöjd jag kommer vara ikväll när jag sitter där med vinet i handen:) Oooojaaaa..! Vad hittar ni på idag?

Nu; slänga i mig lite mat och dra tillbaka till butiken.

Hjulet snurrar...

Totalt utmattad. Magen krånglar och skallen har valt att gå på reserven. Hjulet snurrar, men hamstern, den är död.. Typ..
Vi ligger däckade i varsin soffa och kikar på Robinson-finalen. Vet inte vem jag tror vinner, och vet inte riktigt om jag bryr mig speciellt mycket om någon speciell vinner heller. Vi tittar nog mest för att alla andra tittar. I brist på annat.
Imorgon är det jobb 10-20 som gäller, sedan är det personalfest, as usual:) Jag känner hur det suger i levern redan nu. Gha, att man kan längta efter söndagarna är egentligen sjukt. Söndagen är den nya lördagen:)