C&B.

Idag har jag och M kärlekscamp. Två trötta själar glömmer lätt bort varandra mitt i all babystress, men inte vi, i alla fall inte idag. Nu ska vi passa på att njuta av att killarna sover en stund. Kram och pusskalas står på schemat. På tv'n framför oss går GG hett. Hur vore det om Chuck och Blair bara kunde bli tillsammans och stanna tillsammans? Sånt som är menat att vara. Hmm.. Vilken serienörd jag låter som..

momo&mofa.

Idag träffade pojkarna mormor & morfar för första gången. Behöver jag ens säga att ett flertal kameror användes flitigt? Modellvarning på pojkarna snart.

hemklickat.

Har suttit och suktat efter finfina saker på nätet nu på eftermiddagen. Har tappat hakan några gånger och varit arg på mig själv vid ett flertal tillfällen att jag inte kunnat bestämma mig om jag ska köpa saker eller inte. Bestämde mig för att vänta tills M kommer tillbaka så han kan bestämma åt mig. Tills dess så tillät jag i alla fall mig själv att köpa dessa armband, ett par solbrillor och ett linne. Som en liten godsak mitt i all väntan.