Triss!

Jobbet höll på att ta knäcken på mig. Inte för att det var full rusch utan för att min skalle, hals och snortillverkare verkade gå bananas. Stundtals (med risk för att låta som en dramaqueen) så trodde jag att jag skulle kola vippen eller i alla fall svimma.

Nu är jag i alla fall hemma och sitter och väntar på att M ska komma hit ifrån Mora. På order av högsta hönset aka moi så har han köpt med dig lite trisslotter. Jag känner ända ut i fingertopparna att jag kommer vinna, 25kr kan man väl i alla fall begära?

Sparkling.

Som alltid när jag är ensam uppe i fjällen så kan jag inte låta bli att smyga in på en massa olika shoppingsidor och spana efter något fint. Hittade denna i morse. Hur fin är den inte? Brunbrända ben, vågigt hår och en enkel sminkning kommer bli perfekt tillsammans med denna. Dock så har jag ett stort hål i plånboken just nu. Blir att sälja lite mer på tradera så kan jag klicka hem denna inom några dagar. Håll tummarna.

Eclipse!

Nu är jag ännu bittrare... Fast på ett fjäll och så går det Eclipse ikväll i Elverum. Jag vill se jag vill se jag vill se! Som jag har längtat efter den här dagen och så kan jag inte fara och se den... Ska ni och se på Eclipse ikväll?