what doesn't kill you.

Idag är en riktig skitdag. En mindre bra dag mentalt. Mitt psyke är i botten och tårarna kommer på besök titt som tätt. Jag är tömd på energi. Den sista droppen var i morse när jag och Markus mamma insåg att vi tänkt lite fel kring påskveckan, hon jobbar och jag skulle få sitta ensam en vecka i Sälen medan Markus är i Norge och jobbar. Just great. Frustrationen tog över och jag ville helst av allt bara lägga mig ner och dö en stund. Pojkarna är inte direkt krävande, men det blir intensivt att vara ensam med dem i 2veckor. Det är inte det samma här hemma när Markus är borta.. Man ska ha koll på pojkarna, hunden och huset och allt vad det innebär ska skötas. Många gånger känner jag mig som en robot som bara "kör". Så fort pojkarna sover middag så ska det tvättas, städas, donas och fixas. Man plöjer på och vips så inser man hur jäkla trött man faktiskt är. Döönöö, då är det för sent att vila för då vaknar de små liven. Jag är värdelös på att vila så egentligen får jag väl skylla mig själv. Jag tar inte vara på tiden som bjuds. Men hur lätt är det när tusen saker ska göras? Ghaa.. Nu ska jag försöka få min ena missnöjda son att le istället för att skrika.

poncho!

10/5 åker hela familjen Carlsson/Syrén + moster Malin till Turkiet för en veckas avslappning (läs: försök till avslappning). Och eftersom me myself and I är lite utav en kontrollfreak så har listskrivandet börjat här hemma. Saker ska köpas och bockas av, allt ska planeras i detalj.

Idag snubblade jag över dessa ponchos till grabbarna, perfekt att ha med sig. Inte var det fy skam heller att de var på rean och kostade 49:-/st heller. Som hittat. Ni hittar dem här.

torsdag.

 

God morgon. "Solen skiner, himlen är blååå..! Vad det är sköönt att leva dååå..!"
Grabbarna vaknade inte skrämmande tidigt denna morgon, och när de väl slog upp ögonen så blev det lite mys inne i deras rum. De låg i Liams säng och jag satt på golvet och knäppte kort:)
Det är inte ofta man tänker på det, men satan i gatan vad det skiljer i längden! Liam ser ut som en jätte jämfört med Theo:)