Halloween.

Skallen väger 3ton. Det regnar ute. Min plånbok börjar likna en urvriden trasa. Hela USA har idag klätt ut sig. Och jag längtar efter min man.
Nu har vi kommit hem ifrån alla små affärer vi besökt under dagen. 2par jeans, 3st blusar, mockahandskar, parfym och ett överflöd av kryddade ärtor rikare, likey. Vad hittar ni på hemma idag? Ferre för hela slanten?

Manhattan.

Har varit en galen dag och kväll. NYC var fullsmockat av folk (var kommer alla ifrån?!), plånboken brann som aldrig förr inne på Marc Jacobs, Malin lärde sig vinka in taxis, vi blev tjenis med Maschmud ifrån Irak och både jag och Malin kissade i brallan ett flertal tillfällen (don't ask me why...).
Nu sitter vi här i varsin king size-fåtölj â la fatso style, Malin med sitt lilla tilltugg på sidan (2st cola, en ostkrokspåse och en stor skål med B&J) och jag med min kurrande mage som inte orkar gå upp och hämta något. Imorgon står inget speciellt på schemat men jag tror nog att det blir lite shopping. Hmm... News flash?!

Vi ska sabotera.

Inatt har jag drömt allt annat än uppiggande drömmar. Det har varit sjuka drömmar, drömmar som ger en ont i magen och snurrar till det där uppe i knoppen. Usch och fy säger jag bara. Inte kul alls. Måste bero på all hysteri kring Halloween här på andra sidan pölen. Folk är som galna. Ikväll har vi lovat Amanda att vi ska hänga med och sabotera hus, ghaaa så amerikanskt.
Nu; försöka glömma drömmarna och få en bättre start på dagen