Drömmen om Italien.

Maja x 2


Sitter och dricker lite rödvin med Majsan och kikar på Drömmen om Italien. Är det bara jag som tycker det programmet är tolalt värdelöst? Vilka nötter... Finns det inget bättre program att kika på? Nej faktiskt inte. De norska kanalerna håller inte måttet. Jag saknar svenska 5an, den har allt man vill ha. Snart är det i alla fall slut och jag håller mina tummar så hårt att de blir vita att det ska visas något roligare efter. Jag känner för en bra komedi, gärna något rått. Är det någon som har något förslag på vad man kan se?

Tempo, speed och lite fart.

Sitter här i min rosa mjukisdress och kikar på tv. I ugnen håller lite bröd på att gräddas och man kan verkligen se i mina och Majas ögon att vi suktar efter det där brödet. Geee osss.
Återigen ska det jobbas uppe på butiken. Gårdagen började ganska så lugnt men det blev mer och mer framåt kvällen. Förhoppningsvis så sätter det fart på riktigt idag, jag vill ha tempo! Var i alla fall riktigt skönt att ha Majsan på jobbet. Få en kvinnlig dos och flumma lite (något de allt för seriösa killarna inte lyckas med..). Varför var det så svårt att anställa en till tjej till säsongen? Vavava?

Förresten...Anna, kan Pyret ploppa ut snart? Moster vill komma ner och se på den (antagligen) håriga saken:)

Radisson.

Dagen fick den bästa starten på dagen någonsin, ett samtal ifrån hotellet och jag är nu ett jobb rikare, toppen! Detta firar vi nu med tacos här hemma. Målet är att däcka i soffan med ett stort leende på läpparna. Kommer jag klara det? Klart att jag kommer!
Nu ska det jobbas i någon vecka till sedan är det en månad i USA som gäller för att sedan komma tillbaka till Norge och börja på ett nytt spännande jobb. Damn vad nice allt känns nu:)