I'm gonna make everything shine, and when I'm done I want a huge drink!

Nu har jag fått avreagera mig lite aka städat. Har packat upp alla saker och försökt att få det att inte se ut som om ett krig precis har brytit ut här inne (lättare sagt än gjort). Började hänga upp alla klänningar för att ganska så snart inse att det inte fanns en chans i världen att alla mina saker skulle få plats. Letade reda på små vrår som jag kunde trycka in en del saker i och sen fick jag improvisera, freestyla lite. Resultatet blev helt okej, man kan inte förvänta sig så mycket av den här lilla skrubben.

Vet inte riktigt hur det blir imorgon, om jag ska trotsa allt och gå på den där festen med Alex och Henke ändå, kanske blir kul, har ju inte festat med kusinerna på evigheter, och det brukar alltid bli lyckat med dem. Vet bara inte riktigt vad de är för folk som ska dit, orkar inte med en massa tjafs, även fast det ibland kan kännas som om jag söker mig till det.. Jag kanske helt enkelt ska strunta i allt och bara dra på mig något fult och hälla i mig alkohol. Var ju ett tag sen sist. Är alldeles för stor just nu för att känna mig fin i något, ändå vet jag att jag kommer stå där imorgon och testa varenda plagg jag har, i hopp om att något helt plötsligt ska sitta perfekt. Vilket aldrig kommer att hända.

Får se hur allt känns imorgon / senare idag. Ska träffa Alex på stan för en fika så får se hur väl han lyckas övertala mig, nog ganska så bra, han är duktig på sånt där.. Kanske ser nå kul folk imorgon, dock har jag väl ingen vidare koll på vad som är "kul" folk eftersom jag knappt känner någon:)

Nu ska jag försöka trotsa jetlagen och sova, kommer säkerligen inte lyckas då jag inte känner mig det minsta trött, har bara en enorm huvudvärk, antagligen för att jag inte sov något inatt. Alltså sömnbrist men är så trött att jag nu nått stadiet som övertrött = inbillat pigg.

Fungerade inte att lägga in några bilder nu så försöker igen imorgon!
NattiNatti!

xoxo,
M.

BJAKJNKALSMBSM.

Det började igårkväll, satte mig i jeepen för att åka till Newark International Airport. Regnet öste ner och NJ och NY såg mest ut att täckas utav massor med vatten. När jag checkade in så sa de att flyget skulle gå i tid, yeah right. Flyger var försenat en och en halv timme och faaaan vad varmt det var vid gaten, höll på att smälta bort. Efter den halvlånga (finns ju värre) väntan så fick vi sätta oss. Jag blev direkt bundis med en av flygvärdinnorna, assöt tjej från Malaysia. Vi satt och surrade ett bra tag om både det ena och det andra sen passade jag på att sova. Passade på och passade på, jag lyckades sova 2timmar inatt, inte direkt bra jobbat då mitt huvud känner sig lite lättare efterblivet för tillfället.
Mickan berättade att hon skådade en kändis när hon flög sist, Cameron Diaz. Jag satt bredvid en kändis, dock inte alls lika känd, en svensk kändis. Haha. Ni vet Lena från Så som i himmelen? Har noll koll på namn... Dock är inte "Lena" i samma standard som Cameron, but hey, jag jobbar mig uppåt. Nästa gång blir det definitivt Posh Spice, or not.

Fan jag vill inte vara här, tillbaka i skrubben. Inte samma hus, inte samma skrubb, men nog är det en skrubb alltid. Det går att gå in och att backa bakåt för att komma ut, inte mycket mer än så.
Jag saknar prinsessbakelsen i Verona, NYC, allt. Jag skulle ha stannat, vad har jag att hämta här? Ett liv i Gävle där jag inte känner någon. Kulkulkul.

Valborg ser inte ut att bli så kul heller då det verkar om om Malins CP-kompisar (ber inte om ursäkt för uttrycket denna gång) antagligen ska på samma fest. Jag är inte direkt den personen som kan hålla tyst när jag dricker om jag tycker att någon behandlar en annan illa, då säger jag rätt och slätt precis vad jag tycker. Jag är inte elak, jag är bara kanske lite väl ärlig. Så jag funderar på att sitta hemma i min skrubb och lyssna på John Mayer, Kate Voegle och Ferras.

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen, and I don't like it...

xoxo,
M.

Svensk mark.

Jag längtar redan tillbaka, fem minuter på svensk mark räcker gott och väl. Önskar att familjen kunde bo i USA med mig, jag hör hemma där. Mandis, kom och hämta mig;) Behöver lite Sour Patches:D

Återkommer med ett mer givande inlägg.

xoxo,
M.