Babyshower.

I lördags brummade jag den korta sträckan till Leksand för att lura skiten ur Josefine och slänga ihop en babyshower för henne och baby S tillsammans med tjejerna. Vi alla kände oss ganska så höga på allt hemlighetsmakeri kring denna händelse och nu blev det av. Äntligen! Josefine blev kidnappad av Julia, vi mötte henne med sång genom fönstren hos Matilda, det fälldes tårar, vi skrattade, mumsade på godsaker och hade en fantastisk dag tillsammans. Jag och mina favoriter. 

Nu väntar vi alla på att baby S ska komma så vi kan fara upp till Skellefteå och fira än en gång. 

Mer kalas och bebisar åt folket!

Splitta.

Regnet öser ner. Vräker ner. Markus och Liam har åkt upp till Sälen för jobb och egentid så jag och Theodore myser här hemma. Vi dricker saft, tittar på Home och tänder en massa ljus i äkta höst-anda. Då vi har haft några dagar fyllda av alldeles för många syskonbråk kände vi att det var lägligt att splitta på pojkarna i ett dygn för att alla ska kunna hämta andan och ladda om. Imorgon är vi samladtrupp igen och vi laddar för helg och häng med hela familjen taikon.

Kusinmys.

Vi ligger inte på latsidan när vi är här nere på besök. I förmiddags åkte jag, Malin och barnen till Ängelholms Hembygdsgård för att titta på djur, leka med trollen och äta våfflor i solskenet. Så otroligt mysigt ställe bara ett stenkast från mammas och pappas hus som är helt perfekt för barnfamiljer. Är ni i krokarna, åk dit! När vi sedan landat hemma fick jag ansvar för Charlie medan Malin och Carl åkte med pojkarna till Leklandet för att busa av sig. Så nu har jag två lyriska men ack så utmattade killar här hemma som längtar efter morfars goda middag och en date med kudden. Det kostar att ligga på topp.

Nu kallar ett glas rosé och pappas farligt goda kycklinggryta. Trevlig kväll!