Fränt att just DU tänder på mig!

Mickan ringde mig idag. När jag svara möttes jag av ett stönande ljud. Efter en stund harklade sig Mickan & frågade vad jag "hade på mig"? Småkorkade som jag är så började jag förklara... Mickan lät nöjd och berättade sen att hon "tog" på sig själv. Då fattade jag vinken, det var telefonsex på g! Eftersom ingen av oss fått något på EVIGHETER så körde vi på utan att tveka! Efter massa snuskprat, smekande & till slut en orgasm (fejk från min sida.. Mickans var riktig) så var vi båda nöjda & belåtna:) Xoxo, M.

Becoming someone.

Jag har i flera års tid varit fast vid tanken av jag är osynlig och värdelös. Det har inte funnits några positivare tankar i mitt huvud. Nu känner jag för första gången ett hopp. Nu kan jag också bli något, bli någon.. Något som jag strävat efter i hela mitt liv. Kampen är inte slut än, den har precis börjat.

Min personliga flykt.

Nästa vecka flyttar jag till andra sidan pölen..USA. Är blandade känslor inom mig just nu, men det här är verkligen något jag behöver. -lämna allt som sänkt mig och börja om på nytt. "Forgive and forget"-tid. Vet inte hur länge jag stannar, tills jag får nog helt enkelt, eller när jag känner att jag har kraft att möta det som trycker ner mig på hemmaplan. Så nu vet ni vars jag tar vägen... Xoxo, M.