fest hemma hos familjen carlsson/syrén.

Jajamensan, ikväll vankas det fest och inte vilken fest som helst, det är tjejfest hemma hos Carlsson/Syrén och är några riktiga hedersgäster som är inbjudna, Yennie och Anders(*Anders räknas som tjej). Det vankas oxfilé, sallad och varma baguetter. Självklart står vinflaskorna framme på bordet och shotten är given. Idag har vi planerat en lättare urspårning på Heis samt en avslutande hamburgare på Torgkiosken, då M och Adde ska ta sig an kunderna där inatt.

Bjuder på en riktig partydänga!

Nu; ge det ett tappert försök att hitta kläder för kvällen...

xoxo,
M.

Min nya fruga.

Jag och Yennie är precis hemkomna ifrån Sams där vi har försökt bättra på brännan. Mission completed och vi är nu fff för kvällen på Heis. Nu ska Yennie klippa mitt extremt långa hår och sedan ska jag pallra mig till Ica och jobba några timmar. Ikväll är det utgång med min nyblivna fruga här hemma. Kommer bli kanonkul med tjejkväll.

Nu måste jag lägga på ett kol!

xoxo,
M.

Dinner, dinner, what a winner.

Nu ska jag, Yennie, M och Adde pallra oss till Peppe's för middag (mumma!), sen ska jag ta på mig jobboutfiten och pallra mig till jobbet, vankas nattjobb med Chrilla inatt. Mindre kul att jobba till 03,30, men men mindre jobbtimmar imorgon då.

Ha en trevlig kväll!
xoxo,
M.