"Snabbare mamma!"

Återigen så kikar solen fram i Sälen. Äntligen! Pulkaväder! De senaste dagarnas storm- och regnväder har slagit klorna i mig och gjort mig sjuk. Sänkt. Jag pepprar mig full med värktabletter och vitaminer. Det onda ska bort, så är det bara! Jag tänker inte vara sjuk imorgon och jag tänker inte starta det nya året som en orkeslös sak. Upp till kamp!

kusinhäng!

Har haft kusinerna på besök idag. Mysigt värre. De har sprungit fram och tillbaka i huset, skjutsat varandra i dockvagnarna och hejat på Sverige. Tre föräldrar satt och tittade på med tappad haka. Var får de all energi ifrån? En annan är helt slut bara av att titta på showen. Imorgon ska vi hänga lite mer uppe på fjället då Hugo ska ge sig an backarna. Har vi tur så snöar det lite inatt så vi slipper stå i vattenpölarna. Hoppas!

Nu; barnprogram och sedan middag!
Zzzzzombie...

När man inte kunnat somna förrän kl02:30 så tar det emot som sjutton när två klarvakna pojkar väcker en kl06:17 och tjoar "mamma, vi har bajsat!". Sköj. Nästan underbart. Nu jag plockat fram böcker och satt på Disney Junior. Jag känner mig som död. Hej zzzzombie.

Morrn morrn folket!