Huset.


Jag och Markus tog en sväng förbi huset nu på morgonen. Var så länge sedan jag var där och satan vad det händer saker nu! Hela huset är tapetserat och det kaklas för fullt. Äntligen börjar man se lite hur den färdiga produkten kommer att se ut. Så spännande!

Besatthet 2.0


Pojkarna är sedan några veckor tillbaka helt besatta av Frost. Besatta. Innan förskolan ska de se Frost istället för Bolibompa, i bilen till och från förskolan ska de lyssna på Frost-låtarna, och så fort de kommer hem vill de varva ner genom att se på Frost. Helgerna ska vi inte tala om, då vill de se filmen på repeat. När filmen eller musiken inte är på så sjunger de låtarna, pratar om karaktärerna och ställer miljontals frågor, frågor som jag får hitta på vettiga svar till. Nästa barn jag får ska tydligen heta Olof också, känns bra och lagomt rätt.

Herregud, detta har spårat ur...

Jag, idioten.

Ibland är jag idiotisk, som typ idag. Tål inte apelsin, dricker juice som till 50% består av apelsin. Resultat? Min nuvarande status stavas kaos. Att man aldrig lär sig och håller sig ifrån det som får en att må dåligt.. Dumma dumma.

Godnatt folket.