majskrokar!

När man inte orkar underhålla så placerar man de små liven mittemot varandra och låter dem underhålla varandra. Ibland är det bra skönt att de faktiskt är två. Hej kompisar för livet!

Förresten! Om någon av er vill beställa canvastavlor på era små så har Smartphoto 75% rabatt just nu! Rabattkod; smartphoto69. Själv beställde jag 3st tavlor på pojkarna att pryda väggarna med här hemma:)


Nu; ta en kvällskaffe och mysa ner mig i soffan. Snart börjar The Big Bang Theory!

vilket rivjärn!

Vaknade av en klösande hand i ansiktet i morse. En riktigt vass hand. Theodore har blivit lite utav en misshandlare när han får chansen(!). Är det inte mitt ansikte så är det brorsans (Markus kommer tydligen undan..). Som tur var så var papa bear snabb med att ta upp honom ur sängen så jag kom undan utan rivsår och blåmärken. För denna gången. Man vet aldrig när han ligger och lurar på ett bakhåll igen. Den lilla terroristen:)

Nu ska vi äta frukost här hemma och sedan ska jag packa ner grabbarna i vagnen och traska ner till affären och köpa lite blommor. Behöva få hem lite grönt, lite energi. Så får vi även se hur de nya Fix-overallerna sitter. De har blivit så stora. Långa. Nu ser Doris ut som en liten fjutt bredvid dem:)

klapp-klapp.

Ligger i soffan och klappar mig om magen. Kvällens lax satt där den skulle och jag tror att det dröjer innan jag pallrar mig upp ur soffan. Dock har jag lovat mig själv att köra ett pass på roddmaskinen innan jag lägger mig så får kanske slå mig själv hårt i ansiktet och shape'a up lite. Det blev i alla fall en promenad med Karin nu på kvällen. Alldeles lagom kallt ut, men liiiite för mörkt. Sommar och sol är saknat. Vi räknar ner och njuter av det lilla ljuset vi får.

Hoppas att ni får en trevlig kväll folket!

Nu ligger grabbarnas overaller ute på tradera om någon är intresserad.