allsång på ska...fjället.

 

 

De andra är nere och bastar medan jag nattar pojkarna och rydder bort alla leksaker som dagligen tar över golvet. Det pratas till höger och vänster och jag inser allt mer att dessa pojkar kommer att bli lika mycket pratkvarn som deras mor:) Så för att lugna ner så kör jag nu allsång, allsång och sköna moves. Allt för att behaga..

Annars då? Hann träffa ma&pa i några minuter idag, åt ruggigt god lunch på fjället, och jag har handlat nya träningskläder på stadium's outlet. Sedan fick även papa bear & jag fick ett ryck och beställde en roddmaskin idag (vad hände där?!)

Hej 2012! Let's start with a BAAM!!

 

 

byteshandel.

 

 

Är det någon som behöver en extra tand så får ni mer än gärna ta min visdomstand som gör mitt liv till ett helvete just nu. Ooooont.. När ni ändå är på g och tar saker så kan ni även få ta min ömmande mage. Oooont, igen. Annars så är allt tipptopp:)

Jag tog en demonstrativ sovmorgon eftersom sambon inte kom hem förrän kl2. Visar mitt missnöje med det sena jobbandet med "the silent treatment". Funkar perfekt!

Idag är vi alla lediga i alla fall och det bjuds nog på lite shopping alternativt en stund i backen. Måste i alla fall upp och vara lite med mamma och pappa, passa på när jag har den nära.

Imorgon är det ju nyårsafton och det gör mig skapligt stressad. Mycket att fixa och dona med.. Om någon av er vill ha tanden och magen, så tar jag gärna ett par extra armar..?

 

 

riktig vinhagga.

 

 

Männen i vårat liv är fortfarande i Norge och jag och svägerskan sitter och mumsar på rödvin samtidigt som The Terminal gör så vi "åh'ar" oss lite extra. Grym film!

Imorgon är karlarna lediga, det tänker jag fira med sovmorgon:) Tack älskling, big mama behöver lite sömn inför nyår:)