Brooklyn.

Har fått i mig en shake, lyssnat sönder Brooklyn - Wakey!Wakey! och surrat med paret Carlsson som äntligen har kommit hem till lägenheten. Imorgon har jag bara en kund på dagen, så jag försöker komma på något att göra efteråt. Dock är jag ingen hejare på Göteborg och vad man kan hitta på här. Vad gör man mer än att shoppa? Eftersom min plånbok är anorektisk så måste jag komma på ett billigare alternativ, men vad? Tugga luft? Promenera? Köra ett galet battle på Nordstan? Ni goa göteborgare, come on! Woop woop!

Anyway u want it, that's the way u need it.

Ord är onödiga. Meen.. Jag kan slänga in några ändå!
Har precis traskat hem till Anna & Andreas ifrån skolan. Efter att ha brunnit av på läraren, haft en kurrande mage i allt för många timmar och varit allmänt less på en del människor som man lägger energi på i onödan, så kokade jag hela vägen hem. Nu sitter jag ensam hemma i lägenheten och försöker köra någon typ av meditation för att lugna ner mig.. Jag brukar inte bli såhär arg, jag brukar ju dansa på bord och skratta så magen gör ont. Crap. Jag måste se på en bra komedi och ändra tankegångarna. NU.

En helt vanlig kväll.

Om man bortser ifrån den gigantiska skålen jag har i knät på bilden (jag & Anna har tagit tag i våra liv..), så ser ni ungefär hur det ser ut för oss om kvällarna här i Göteborg. Anna chillar i fåtöljen och jag intar soffläge, gärna i strandad val-posen. Ikväll ska det dock bli andra bullar. Vi ska ut och röra på oss, försöka att ignorera att våra magar skriker efter onödiga kalorier, så som chips..chips..chips...faan... Jag vill ha chips!