Here we go again.

 
Då var det dags igen. Skolan är igång och jag är nu inne på min sista termin. Overkligt och otroligt roligt. Under gårdagen försökte jag att ställa om tankar och rutiner så att vi nu kan lämna sommarlovskänslan bakom oss och komma in i vardagen igen. Pojkarna är därför på förskolan för första gången på 12 veckor och jag sitter framför datorn igen och försöker grotta ner mig i Utvädering och verksamhetsutveckling. Känns konstigt att vara ensam hemma men det dröjer nog inte förrän jag kommer in i det igen. Vi har nu tre veckor av "vanliga" studier innan vi ska ut på VFU i fem veckor. Om 20 veckor är jag färdig. Nu kör vi!

Byter bubbla.

Svävar lite lätt på moln just nu. De senaste året har jag och M inte haft speciellt många chanser till dejter på tumanhand. Eller det kanske inte ens har hänt? Minns inte. Hursom. Nästa helg har vi en hel helg ensamma! Två hotellnätter i huvudstaden väntar då vi får bara rå om varandra och bara vara vi. Känns fantastiskt! Nu letar vi efter det perfekta hotellet, pratar om allt vi ska göra och drömmer oss bort. I barnbubblan är det lätt att man ibland tappar bort sig som par, men inte under helgen som kommer. Då skapar vi oss en egen bubbla.

Bristande karaktär.

Ja, det här med att ta tag i bloggandet igen var ju lättare sagt än gjort. Att ha sommarlov med grabbarna har inte direkt gett en massa tid över till att sitta med datorn och klinka ner vad som sker. Men. Nu är vi i alla fall inne på sista veckan hemma och snart är vi (äntligen) tillbaka i vardagen igen. Visst, att ha sommarlov tillsammans med barnen är något helt fantastiskt och något som inte alla får möjlighet till. Dock börjar vi alla nu gå varandra på nerverna. Grabbarna är less på mig, de är less på varandra, och jag måste erkänna att jag håller på att bli lite smått tokig av att prata med trotsiga femåringar 95% av tiden. Så. På måndag är det vardag igen. Grabbarna ska äntligen få träffa alla sina kompisar från förskolan igen, och jag kör igång med sista terminen av min utbildning. Kan ni tänka er att jag snart är färdigutbildad? Jisses.
 
Bröllopsplaneringen då? Jo den går sakta men säkert framåt. Kyrka, lokal och catering är bokat och klart. Jag har en mapp på datorn full med alla möjliga listor som ska checkas av titt som tätt och jag letar inspiration och saker att köpa mest hela tiden. Att planera ett bröllop är verkligen jätteroligt, men satan så mycket jobb. Har ni några smarta tips för att inte känna sig sönderstressad redan, hör av er!