Thailandsligan sitter hemma hos Jenny och ...

img_0388 (MMS)

Thailandsligan sitter hemma hos Jenny och har grillmys med lite vin och jordgubbar. Otippat att man hamnar i Mora, men ack så trevligt!:) Hoppas ni får en trevlig kväll i solskenet!

One tribe.

Har återigen sett till att männen i mitt liv har mat i magen. Den avancerade rätten köttbullar med snabbmackisar fick stå på menyn idag. Riktigt avancerat och gott. Männen klagar inte, de äter det mesta.

Nu ska vi dra till Mora, M ska jobba och jag ska leka med världens bästa Anna Anka. I bilen ska jag poppa denna låten, überskön!

Tumble outta bed and I stumble to the kitchen, pour myself a cup of ambition..

Home sweet home. Sitter med sambon och extra pojkvännen (Anton) i lägenheten och kikar på film. Har tryckt tacos, packat upp väskorna och städat hela kvällen för att slippa se all denna röran som täcker golvet här hemma (notera att M och Anton satt med fötterna på soffbordet och drack öl samtidigt). Uppdrag avslutat.


Nu längtar jag efter att krypa ner i sängen med Doris vid min sida och dejta John Blund. Detta dygn har verkligen vänts uppochner av flygningar, bilåkande och jetlag. Känner mig lagom ff (flygfull) och äcklig.. Förhoppningsvis så kommer morgondagen gå finfint. Vet dock inte hur jag ska jobba än, lite smådrygt...

Återkommer med ett bildregn imorgon, känns som att ni har en hel del att ta del av:) Hoppas ni får en toppenkväll!