den stora frågan

kommer jag vara sjuk på nyår?
- vilken suck om så är fallet.

en liten uppdatering.

är i leksand för tillfället och har ingen dator så nu tattar jag lite internet på jobbet. mkt som har hänt de senaste dagarna, juldan var både en tung kväll och en underbar kväll. berättar allt sen när jag har mer tid att skriva. vill i alla fall tacka alla för det trevliga sällskapet i tisdags och frida för att jag får sova hos henne:)

PUSS.

God Jul.

Nu sitter man här, har precis packat klart och väntar på att bege sig till stugan med pappa och Malin. Var en tur på stan idag och inhandlade lite saker, dock inga julklappar, bara till mig själv, mohuhahaha! egoo. Känns som om jag har packat ner hela världen i väskan, men men ska ju vara i Leksand i några dagar i alla fall. Känns bra nu, fast har ingen vidare julkänsla, vars är snön? Iofs så gråter jag inga tårar om det inte kommer någon nu i vinter, är ju ingen snöfantast, men en jul utan snö är ingen riktig jul.

Hoppas att ni alla får det mys i jul, och ni som inte känner julkänslan som mig, ta bara julen för en vanlig dag med ljusa inslag. Ta hand om er!

PUSS.