flower power.


Strålande sol och hothot-känsla i Mora. Vi ska spendera hela dagen ute och ladda för kvällens fredagsmys. Trevlig helg folket!

grillmys.


Markus står vid grillen och är sådär manlig som bara en grillmästare kan. Han rör lite i kolen, oh'ar över att köttet kommer att bli så bra, och så ger han mig en blick som säger "det här skulle du aldrig klara". Hmpf! Vad är det med män och grillar? Jag känner dock inget behov av att stå där. Jag är som Ferdinand, har det bättre häääär bland blommorna (med iskallt hallonvatten och brillorna vilandes på nosen). Men. Jag ska faktiskt göra en insats. Jag ska slänga ihop en sallad. För på salladsfronten är inte Markus lika vass, där är jag mästare. Så. Nu ska det hackas, duracell style!

maybe i'm out of my mind.


Efter en heldag ute så tar nu mina energiska små pojkar en liten powernap upp i sitt rum och jag slumrar lite halvt i soffan. Vi har laddat ur, och nu laddar vi om. Vi har haft picknick och så har vi spelat hockey och plaskat i vattenbaljan hela eftermiddagen. Det intensiva lekande höll vi på med tills vi alla tre tittade i kors av utmattning. 

Om någon timme kommer Markus hem och då ska vi grilla och spendera ännu mer tid utomhus. Kan det inte alltid vara sommar?!