dag 1 - presentera mig själv.

Maria Kristina Carlsson heter jag, kallas Maja av alla sedan evigheter tillbaka. Anledning är den att lillasyster Malin inte kunde säga Maria när hon var liten och schooopp så försvann mitt namn..
Föddes 27/2 1988 i Morristown, NJ USA. Efter det blev det flytt lite hit och dit pga. pappas jobb. Har bla. bott i Gävle, Vetlanda, Västerås och Leksand. Hoppade över 6an så jag gick högstadiet och gymnasiet med dem som är födda 1987. Gick RIG (riksinnebandygymnasiet) i Umeå 1,5år tills kärleken drog mig hemåt. Avslutade då studierna på Leksands Gymnasium.

Efter gymnasiet blev det flytt till Norge, för att sedan flytta till USA, sedan hem till Gävle, för att sedan flytta till Norge igen. Flänger runt ganska så mycket, oavsett om det gäller flytt eller tripper till alla nära och kära som befinner sig utspridda på denna jord.

Som person skulle jag beskriva mig själv som social, skrämmande pratglad, envis och jag är en jäkla kontrollfreak. Jag älskar att resa världen över, sjunga i duschen i tron om att jag låter som Celine, laga mat till arméer och citera gamla Disneyfilmer. Humor är a och o i det mesta. Dock har jag ett jäkla humör ibland som man inte vill stöta på. Som tur är så brukar jag inte kunna vara arg/sur/förbannad/punschig mer än i några minuter innan jag är fff igen..

Just nu bor jag hos min vän Jenny i Mora. Väntar på en nyköpt lägenhet som jag får tillträde till om några veckor. I Mora ska jag starta ett nytt kapitel i mitt liv med min lilla hårboll, och som jag ser fram emot det!

Har ni några frågor?